• Suomi
  • Svenska
  • Русский
  • English

Aholafarm

Tuotteet

Aholafarmilla vietät yritystapahtumat ja perhejuhlat aidossa maalaismiljöössä, ruuat ja leivonnaiset talon omasta keittiöstä.

Palvelut

Aholafarm tarjoaa elämyksiä työhön ja vapaa-aikaan. Tarjoilumme ovat perinteisiä maalaiskotiruokia ja -leivonnaisia. Voit tilata ruuat ja leivonnaiset myös mukaan noudettaviksi!

Yritysesittely 

Aholafarm on Tuula ja Jukka Aholan omistama Haminassa sijaitseva perheyritys, joka tarjoaa elämyksiä työhön ja vapaa-aikaan. Valittavanasi on muun muassa rallikyyditystä ja palveluita offroadista metsähäihin.

Idyllisessä Latopirtissämme järjestät tavallisesta kokousympäristöstä poikkeavan tilaisuuden tai innoittavan palaveripäivän – sukujuhliakaan unohtamatta.

Ruokalistallemme kuuluvat muun muassa Kotavieraan Rallieväs, Matildan Päivällisateria ja Aholafarmin Vanhanajan kekkerit. Niiden sisältö on perinteistä maalais- ja kotiruokaa.

Voit myös hemmotella itseäsi tilaamalla Tuulalta aidot kotileivonnaiset päiväkahville, vierasvaraksi, tuliaisiksi tai järjestäessäsi vaikkapa syntymäpäiviä. Sovitusti voit noutaa mukaasi esimerkiksi tuoreet ja maistuvat voisilmäpullat, kotoiset korvapuustit, arinalla paistetut ruisleivät tai vaikkapa ehdat maalaisrieskat. Joulukiireitäsi helpottavat valmiina noudettavat porkkana- ja lanttulaatikot, tortut, kakut ja muut herkut. 

Kaikkia Aholafarmin palveluja yhdistää aito maalaismiljöö sekä tahtomme kohdata jokainen asiakas sydämellä palvellen.

Päivitetty 26.05.2014 - 16:12