• Suomi
  • Svenska
  • Русский
  • English

Aholafarm

Tuotteet

Aholafarmilla vietät yritystapahtumat ja perhejuhlat aidossa maalaismiljöössä, ruuat ja leivonnaiset talon omasta keittiöstä.

Palvelut

Aholafarm tarjoaa elämyksiä työhön ja vapaa-aikaan. Tarjoilumme ovat perinteisiä maalaiskotiruokia ja -leivonnaisia. Voit tilata ruuat ja leivonnaiset myös mukaan noudettaviksi!

Yritysesittely 

Aholafarm on Tuula ja Jukka Aholan omistama Haminassa sijaitseva perheyritys, joka tarjoaa elämyksiä työhön ja vapaa-aikaan. Valittavanasi on muun muassa rallikyyditystä ja palveluita offroadista metsähäihin.

Idyllisessä Latopirtissämme järjestät tavallisesta kokousympäristöstä poikkeavan tilaisuuden tai innoittavan palaveripäivän – sukujuhliakaan unohtamatta. Tarjoilut valmistuvat tilan omassa keittiössä sesongit huomioiden, ja ostettavat raaka-aineet hankitaan oman maakunnan tuottajilta ja yrittäjiltä.

Aholafarm järjestää lähilounaan joka kuukauden viimeisenä sunnuntaina (paitsi kesäkaudella). Tässä oivallinen tilaisuus tehdä vaikkapa koko perheen sunnuntairetki maalle tai kutsua ystäviä aterioimaan yhdessä Latopirtissämme. Lähilounaille on ennakkoilmoittautuminen.

Tuula-emäntä osallistuu aktiivisesti Kymenlaakson REKOn toimintaan. Haminan ja Kotkan jakeluiden kautta voit tilata muiden tuottajien tuotteiden ohella mm. Tuulan tuoreita leipiä ja muita leivonnaisia.

Kaikkia Aholafarmin palveluja yhdistää aito maalaismiljöö sekä tahtomme kohdata jokainen asiakas sydämellä palvellen.

Päivitetty 27.06.2018 - 16:40