• Suomi
  • Svenska
  • Русский
  • English

Haluatko yrityksesi Makuja Kaakosta -sivustolle?

Tervetuloa mukaan Makuja Kaakosta -sivustolle! Se käy helposti ottamalla yhteyttä Lähiruuan Ystäviin, joka täydentää, ylläpitää ja markkinoi sivustoa.

Mukaan voivat tulla Etelä-Karjalan ja Kymenlaakson ruuantuottajat ja jatkojalostajat, suoramyyjät ja tukut, maatilatorit, puodit ja muut paikallisen ruuan ostopaikat sekä lähiruokaa tarjoavat ruokapalvelu- ja matkailuyritykset.

Ilmoittaminen Makuja Kaakosta -sivustolla

Voit lähettää yhteydenottopyynnön ja yhteystietosi sähköpostilla osoitteeseen info[at]makujakaakosta.fi. Otamme yhteyttä, kerromme ilmoitusten hinnoittelusta ja neuvomme, miten voit toimittaa yrityksesi tiedot sivustolle.

Liittymislomake

Kun olemme sopineet yrityksesi ilmoittamisesta Makuja Kaakosta -sivustolla, voit ladata tästä liittymislomakkeen ja lähettää sen täytettynä osoitteeseen info[at]makujakaakosta.fi

 

Makuja Kaakosta myös esitteenä

Sivuston lisäksi Lähiruuan Ystävät on julkaissut Makuja Kaakosta -esitteen, josta löytyy lähemmäs kolmenkymmenen kaakkoissuomalaista ruokaa tarjoavan yrityksen ilmoitukset. Esite on toteutettu kolmikielisenä: suomeksi, englanniksi ja venäjäksi.

Esite tuo kävijöitä Makuja Kaakosta -sivustolle

Makuja Kaakosta -esitettä on jaettu eri puolilla Etelä-Suomea yli 20 000 kappaletta, muun muassa paikkoihin, joista se on lähtenyt näppärästi matkailijoiden mukaan. Elokuisessa Herkkujen Suomi -tapahtumassa Helsingissä ja Elimäen Lähiruokamessuilla syyskuussa on käynyt vuosittain yhteensä yli 70 000 kävijää, joista monet ovat saaneet esitteen mukaansa. Tieto kaakon mauista ja sivustosta, josta niitä löytyy, leviää nopeasti!

Päivitetty 21.05.2014 - 23:20