• Suomi
  • Svenska
  • Русский
  • English

Mustila Viini Oy - Mustila Vin Ab

Jalojen juomien alkulähteille pääseminen on helppoa. 6-tietä kun ajelette, niin painakaa Elimäen kohdalla jarrua. Mustila Viini sijaitsee aivan siinä valtatien vieressä, satumetsä Arboretumin siimeksessä. Noin 25 km Kouvolan keskustasta Helsinkiin päin.

Samassa pihapiirissä toimivat Viinipuoti ja tilausravintola Viinitupa. Viinipuodista löydät korkealaatuiset viinit, herkulliset hillot ja laajan valikoiman lahjatavaroita. Tilausravintola Viinitupa palvelee tilauksesta. Pöytä laitetaan koreaksi muutaman päivän varoitusajalla.

Tuotteet

Mustila Viini on kartanoperinnettä elvyttäen ja tuotekehitykseen panostaen luonut tuoteperheen, josta löytyy herkkuja niin juhlaan kuin arkeen. Viinipuodissa on saatavana Mustilan laaja viinivalikoima kokonaisuudessaan. Jokaiseen makuun ja värisilmään sopivaa; valkoista, punaista ja roséta. Teemme toki vahvempiakin juomia – myös liköörit ja snapsit kuuluvat tuotantoon.

Mustila Viinin tuotteet on valmistettu aidoista, puhtaista kotimaisista raaka-aineista, jotka tulevat pääosin lähiseudun sopimusviljelijöiltä sekä kotipuutarhoista, osa tulee villistä luonnosta kuten karpalosoilta. Joutsenlipun arvoisia kaikki tyynni.

Viinien ja liköörien lisäksi tarjolla on monenmoisia herkkuja: limonadeja, hilloja, hyytelöitä sekä mehuja. Tuliaisiksi tai matkamuistoksi on saatavilla pulloja tyylikkäissä lahjapakkauksissa ja tarjolla on kattava valikoima muitakin lahjatavaroita.

Palvelut

Viinipuodin pihapiirissä sijaitsevassa tilausravintola Viinituvassa yhdistyy intiimi tunnelma ja historian siipien havina. Tuvassa on Mustilan viinien ja liköörien nautintaoikeudet täysin siemauksin.

Ryhmille järjestyy tilauksesta myös ruokapalvelut. Viinituvan ruokalistan lähtökohtana ja perustana on lähiruoka – ehdoton suosikki on paikallisista juustoherkuista koottu juustopöytä. Erikoisuuksia hamuavalle tarjolla on muun muassa Maria Mamman strutsipataa.

Viinitupa sopii hyvin esimerkiksi yrityksille, jotka hakevat henkilökunnalleen erilaisia elämyksiä. Täällä yhteishengen lisääminen on helppoa, kaikki pysyvät tuvassa ja tunnelma on tiivis. Viinituvassa on 22 asiakaspaikkaa ja kesäisin lisäksi 44 paikkaa terassilla. Myös pienet ryhmät ovat tervetulleita. Räätälöimme tarpeiden mukaan vaikka kokopäiväretken. Voit myös tilata meidät omaan tilaisuuteesi esittelemään tuotteitamme.

Järjestämämme tilaisuus ei mene metsään, mutta me voimme itse sen kyllä sinne viedä. Meiltä voit myös tilata piknik-ruokailun Mustila Arboretumin puistoalueelle.

Tervetuloa Viihtymään!

Päivitetty 06.06.2018 - 19:32