Aholafarm

Etusivu / Portfolio / Aholafarm

MAATILAMATKAILUA JA UPEITA ELÄMYKSIÄ AHOLAFARMILLA

Haminan Kitulassa sijaitseva Aholafarm on Tuula ja Jukka Aholan omistama, maatilamatkailuun keskittynyt perheyritys, joka tarjoaa aidossa maalaismiljöössä elämyksiä työhön ja vapaa-aikaan sekä aitoa lähiruokaa tilauksesta vaikka kotiin juhliisi. Lisäksi on kaikille avoimia lounaita. Niistä ilmoitetaan erikseen.

Ohjelmapalvelumme avulla järjestät esimerkiksi henkilökunnallesi erilaisen tykypäivän tai kaveriporukallesi unohtumattoman illanvieton. Kaikkiin tapahtumiin ja ohjelmapalveluihin yhdistyvät myös kahvitus- tai ruokapalvelut, jotka valmistuvat tilan omassa keittiössä.

ELÄMYKSET

Aholafarmin monipuolisesta elämysvalikoimasta löytyy varmasti jokaiselle jotakin! Haluaisitko vaeltaa alpakoiden kanssa luonnon helmassa tai istahtaa hevoskärryjen kyytiin? Kuunnella elävää musiikkia tai rauhoittua hemmotteluhoitoihin? Vauhdikkaampaan menoon Aholafarm tarjoaa mm. jousiammuntaa, offroad-ajoa maastureilla, koskenlaskua ja jopa ralliautokyydityksiä!

ATERIA- JA PITOPALVELUT

Aholafarmin tunnelmallisessa Latopirtissä järjestät niin perhejuhlat kuin yrityksesi TYKY-päivät. Latopirtissä tarjoillaan lähiruokaa tilanväen itsensä loihtimana.

 

VERKKOKAUPPA

Aholafarmin verkkokaupasta voit kätevästi tilata Tuula- emännän kotileipomon leivonnaisia tai pääsylippuja tapahtumiimme.

YHTEYSTIEDOT

Ota yhteyttä:

Puh 0500 466 971

Email tuula.ahola@aholafarm.fi

Avoinna sopimuksen mukaan

Osoite:

Kirkkovuorentie 291, 49570 Kannusjärvi (Hamina), katso kartta