Archives

Etusivu / Portfolio
Virpin Keittiö Oy

Virpin Keittiö Oy

Virpin keittiö Oy on iittiläinen pienyritys, joka loihtii upeat ateriat arkeen ja juhlaan. Virpin keittiön laajasta valikoimasta löytyy käsintehtyjä valmisruokia, ja pitopalvelu loihtii asiakkaiden toiveiden mukaiset kattaukset kaiken kokoisiin tilaisuuksiin.

Jatka lukemista
Mustila Viini

Mustila Viini

Mustilan Viinipuoti sijaitsee aivan Valtatie 6 varrella Elimäellä, siinä Arboretumin kainalossa. Viinipuodista löytyvät Mustilan palkittujen viinien lisäksi MariaMamman ihanat elintarvikeherkut. Tunnelmallisessa Viinituvassa voi nauttia juomista laseittain ja ruokapalveluista etukäteistilauksella.

Jatka lukemista
Aholafarm

Aholafarm

Haminan Kitulassa sijaitseva Aholafarm on Tuula ja Jukka Aholan omistama, maatilamatkailuun keskittynyt perheyritys, joka tarjoaa aidossa maalaismiljöössä elämyksiä työhön ja vapaa-aikaan sekä aitoa lähiruokaa tilauksesta vaikka kotiin juhliisi. Lisäksi on kaikille avoimia lounaita. Niistä ilmoitetaan erikseen. Ohjelmapalvelumme avulla järjestät esimerkiksi henkilökunnallesi erilaisen tykypäivän tai kaveriporukallesi unohtumattoman illanvieton. Kaikkiin tapahtumiin ja ohjelmapalveluihin yhdistyvät myös kahvitus- tai…

Jatka lukemista