Archives

Etusivu / Portfolio

putiikit

Mustilan Puukoulu

Mustilan Puukoulu

Mustilan Puukoulu sijaitsee aivan valtatie 6 varrella, perinteikkäässä elimäkeläisessä maisemassa. Mustilan koulu on ollut Suomen ensimmäinen tyttöjä ja poikia varten perustettu kansakoulu. Koulu perustettiin vuonna 1864 Mustilan ja Peippolan kartanoiden toimesta. Tätä nykyä Mustilan koulu toimii monipuolisena tilausravintola-, kokouspalvelu- ja myymälätilana.

Jatka lukemista
Seppälän lammastila

Seppälän lammastila

Seppälän lammastila sijaitsee Miehikkälässä. Tila tuottaa monipuolisesti erilaisia lammastuotteita lihasta, villasta ja taljoista. Valikoimista löytyy varmasti niin vatsan täytettä kulinaristeille, kuin lämpimiä ja pehmeitä asusteita itselle tai lahjaksi. Tunnelmallinen tilaravintola toimii tilauksesta ja toivottaa Teidät tervetulleiksi. Notkuvissa herkkupöydissä lammas on ansaitusti pääroolissa höystettyinä muilla lähiruoka-aineksilla. Tilapuoti palvelee sopimuksen mukaan. Tilalta saatavissa pienempiä eriä lihaa tuoreena…

Jatka lukemista
Virpin Keittiö Oy

Virpin Keittiö Oy

Virpin keittiö Oy on iittiläinen pienyritys, joka loihtii upeat ateriat arkeen ja juhlaan. Virpin keittiön laajasta valikoimasta löytyy käsintehtyjä valmisruokia, ja pitopalvelu loihtii asiakkaiden toiveiden mukaiset kattaukset kaiken kokoisiin tilaisuuksiin.

Jatka lukemista
Puotimaalla

Puotimaalla

Puotimaalla on Korialla sijaitseva ekokauppa ja luomutila, jonka tilamyymälästä löytyy upea kattaus tilan omien luomujauhotuotteiden lisäksi mustaherukkaa ja mansikkaa, luomu- ja luonnonkosmetiikkaa ja lahjatavaroita. Tilan liikkuva konttipuoti liikkuu messuilla, markkinoilla ja tapahtumissa.  

Jatka lukemista