• Suomi
  • Svenska
  • Русский
  • English

Laurila Strutsfarm

Produkter

Försäljning av strutdskött (file´, stek, rökt, korv och konserverat stuts kött) strutsägg, äggskal, läder, lädervaror, fjädrar, fjäderprodukter, korgprodukter samt annat handarbete.

Service

Laurila Strutsfarm bjuder på en unik upplevelse och en välförsedd gårdsbutik.

Laurila strutsfarm

Laurila gård i Elimäki har odlats allt från början av 1900-talet. Gården koncentrerade sig på mjölk produktion ända tills maj 2007 och sen dess har man odlat spannmål på åkrarna. De första struts kycklingarna anlände sommaren 2007. Strutsarna tas väl omhanda i circa ett år före slakt. varje år köps det nya kycklingar fast en del av äggen på garden ruvas till egna kycklingar.

När blev du senast fotgraferad tillsammans med en struts? Laurila gård erbjuder en unik upplevelse för djurvänner I alla åldrar. På garden har du möjlighet att bekanta dig med strutsar och deras liv på nära håll. Sommartid finns bade vuxna och små kycklingar att observera.

Grupper är också välkomna på besök. Upplevelsen blir garanterat intressant och undervisande.

Butiken på Laurila strutsfarm bjuder på ett mångsidigt urval av strutsdelikatesser och hantverk. Äkta strutsledervaror, köttprodukter, fjädrar, prydnadsföremål, maskottar med mera. Du kn till och med köpa äkta strutsägg! Korgvaror flätade av egenodlad vide och andra handarbeten hör även till urvalet.

Kom och njut av en skön somardag bland ståtliga fåglar, vi ses på Laurilas Strutsfarm.

Jarmo och Outi Johansson

Uppdaterad 23.05.2018 - 14:11