• Suomi
  • Svenska
  • Русский
  • English

Mustila Viini Oy - Mustila Vin Ab

Mustila Vingård

Det är lätt att hitta källan till dessa nobla drycker! Kör riksväg 6 och bromsa i Elimäki!

Mustila Vingård ligger straxt intill riksvägen, precis brevid sagoskogen Mustila Arboretum ca 25 kilometer från Kouvola centrum mot Helsingfors.

Vinbutiken är öppen från vår till jul, restaurangen Vinstugan betjänar på beställning. I Vinbutiken hittar man högklassiga viner, sylter, safter och gåvor.

Matservering på Vinstugan fixar sig med några dagars varsel.

Produkter

Baserande på herrgårdstradition och satsning i produktutväckling har fött en produktfamilj som bjuder på delikatesser till vardag och fest. Vinsortimentet sträcker sig från rött till vit, med rose´där emellan. Allt från sött till torrt. på gården tillverkas dessuton starkare varor, likörer och snaps.

Mustila vins produkter tillverkas endast av högklassiga finska bär och frukter från odlare och hemmaträdgårdar nära intill. En del av bären, som till exempel tranbären kommer ur vilda naturen.

Som kompletering till vinerna och likörerna finns massor av annat gott. Gammaldags limonad, sylt, gele´, senap och saft. Köp hem en fin flaska vin i fin förpackning eller satsa på någon annan delikatess gåva.

Service

Restaurang Vinstugan precis brevid Vinboden har intim stämmning och historisk atmosfär. Man får njuta av Mustilas viner och likörer på glas. Matservering för grupper med förhandsbeställning. Serveringen baserar sig på närmat, ostbordet sammansatt med ost från traktens små ysterier är mycket populer. För den som vill prova på något lite extra, rekomenderar vi Mamma Marias bättre Strutsgryta!

Vinstugan är ett bra utflyktsmål för företag som söker uppfriskning i stämmningen. Här blir man insprirerad och smittad av inspiration i Vinstugans varma stämmning. Vinstugan rymmer 22 personer och terassen 44 fler. Små grupper är ocksåhjärtligt välkomna. Vid behov, kan vi bygga upp heldags program. Vi och våra produkter kan även bjudas hos er.

Våra produkter kan even serveras ute i det fria, tex som piknik i Mustila Arboretum!

Uppdaterad 06.06.2018 - 19:33